Vendégségre olcsón mit készítsek? 6 fő összesen Kenyérlángosra gondoltam de itt leszólták.
Segítenél, ha definiálnád mi az olcsó.
6 főre mennyit szánsz?
Hat pl a rántott hus drágának számít
Max 10 ezer Ft om van de ebből kell italt is vennem Szval nehéz úgy
Én vennék sertéshúst és egyben lesütném krumplipürével elé mondjuk brokkolikrémleves levesgyönggyel. Kell venni:
- brokkoli
- tejszín
- levesgyöngy
- akciós sertéshús
- krumpli
- savanyú
Egyben még sosem sutottem leirod hogy kell ?
Mennyi ideig és mennyi húst vegyek :) sertés fuszerkeverek van itthon Fu szerezni
Megveszed azt ami épp akciós pici olajjal vagy zsírral kikened, fűszerezed a fűszerkeverékkel lehet olajba is szórni úgy bekenni, de bedörzsölni is. Mehet rá fólia. Sütöd kb 1 órát fólia alatt utána úgyis látni fogod, mikor jó. A krumplit megfőzheted héjában is, és lesütheted vele. Egyszerű, laktató étel kevés hozzávalóval. Mellé sima bolti savanyúság is jó.
A krémlevest úgy csinálod, hogy pici olajon megpirígod a brokkolit én nem szoktam alá hagymát tenni nem szeretem és felöntöd vízzel. Majd tejszínnel felöntöm és botmixerrel pürèsítem. Szerecsendió, só, bors.
Pásztortarhonya savanyúsággal
Paprikáskrumpli nokedlivel
Sült csirkeszárny
Fasírt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!