Miért van hűtőíze a fagyasztóból kivett dolgoknak? Teljesen új a fagyasztó, előtte nem volt ilyen.
Szerintem senkit nem bántottál meg, a válaszoddal nem lett volna probléma, legfeljebb csak annyi, hogy nem jellemző amit írsz. Nem jellemző a fagyasztókra a hűtőszag, legfeljebb ha már 2 éve állnak benne a cuccok, de talán még akkor sem.
Nekem extra érzékeny orrom van, a családban szoktak is vele viccelni, hogy menjek el nyomkereső kutyának, de még soha nem éreztem a fagyasztómban szagot, pedig az utóbbi 30 évig szolgált nálunk. Máséról nem tudok nyilatkozni, mert mások fagyasztóját nem nyitogatom.
Sehol nem is írtam, hogy jellemző lenne....
Hát, a mi hűtőnk 3 hónapos azt hiszem (vagy 2), azóta egy csomag kukorica járt a fagyasztó részében, és van szaga, már üresen is volt. Semmi köze a kajaszaghoz, egy "fagyos szaga" van, nem tudom mihez hasonlítani.
De nem állítottam, hogy mindenhol ez van, hanem hogy EDDIG AZT HITTEM, hogy mindenhol ez van, mert én személy szerint eddig ezt tapasztaltam.
8-as: a kilences vagyok és nem bántottál meg senkit a válaszoddal, csak leirtam, hogy én az ellenkezöjét tapasztaltam.
Ez két ellentétes tapasztalat, és érdekes lenne kideríteni, mi az oka, föleg, hogy a többi válaszoló is vagy az egyiket vagy a másikat tapasztalja, vegyesen jóformán senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!