Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van hűtőíze a fagyasztób...

Miért van hűtőíze a fagyasztóból kivett dolgoknak? Teljesen új a fagyasztó, előtte nem volt ilyen.

Figyelt kérdés
Kinyitom az ajtaját, már akkor megcsap ez a hűtőszag, mintha ezer éves fagyasztó lenne, közbe meg új. És minden kaja átveszi ezt az ízt.
2020. febr. 7. 10:42
1 2
 11/16 Rodi91 ***** válasza:
80%
#8as, én sem értem ezt a sok választ,hogy nincs szaga. Nekem is ez a tapasztalatom,mint neked. És valószínűleg sok más embernek is,ugyan is én erre a problémára a dmben vettem ilyen kis "fél citrom alakú" kis vackot benne valami zselével,ami direkt erre van,hogy ezt a szagot elvegye. Én ezt használom a sima hűtőben,nem tudom,hogy a fagyasztóba is használható e,vagy mégfagy esetleg benne a zselé.
2020. febr. 7. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem senkit nem bántottál meg, a válaszoddal nem lett volna probléma, legfeljebb csak annyi, hogy nem jellemző amit írsz. Nem jellemző a fagyasztókra a hűtőszag, legfeljebb ha már 2 éve állnak benne a cuccok, de talán még akkor sem.

Nekem extra érzékeny orrom van, a családban szoktak is vele viccelni, hogy menjek el nyomkereső kutyának, de még soha nem éreztem a fagyasztómban szagot, pedig az utóbbi 30 évig szolgált nálunk. Máséról nem tudok nyilatkozni, mert mások fagyasztóját nem nyitogatom.

2020. febr. 7. 14:12
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Sehol nem is írtam, hogy jellemző lenne....

Hát, a mi hűtőnk 3 hónapos azt hiszem (vagy 2), azóta egy csomag kukorica járt a fagyasztó részében, és van szaga, már üresen is volt. Semmi köze a kajaszaghoz, egy "fagyos szaga" van, nem tudom mihez hasonlítani.

De nem állítottam, hogy mindenhol ez van, hanem hogy EDDIG AZT HITTEM, hogy mindenhol ez van, mert én személy szerint eddig ezt tapasztaltam.

2020. febr. 7. 14:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendesen megvannak fagyva, és nem, nem olvadtak ki, mert ment a régi, amég az új le nem hűlt, kb 1 éjszakán át ment üresen az új, így nem olvadtak meg, amég átpakoltam. És ugyanolyan dolgokat pakolok az újba is, mint a régibe, de abban sosem éreztem semmilyen szagot.
2020. febr. 7. 17:13
 15/16 anonim ***** válasza:
32%

8-as: a kilences vagyok és nem bántottál meg senkit a válaszoddal, csak leirtam, hogy én az ellenkezöjét tapasztaltam.

Ez két ellentétes tapasztalat, és érdekes lenne kideríteni, mi az oka, föleg, hogy a többi válaszoló is vagy az egyiket vagy a másikat tapasztalja, vegyesen jóformán senki.

2020. febr. 7. 17:33
 16/16 anonim ***** válasza:
80%
Én is érzek bizonyos hűtő szagot. A fagyóban is. Nem büdös de szerintem is van szaga a hűtőnek és a kajáknak is simán lehet. Telizsúfolt hűtőben meg aztán főleg.
2020. febr. 7. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!