Érdekes amit írsz! Mi féléve vettünk új fagyasztót, nem is a legdrágábbat és nem tapasztalok ilyet.
Valami nálad nem stimmel, talán a hőmérséklet beállítása, vagy nem megfelelően vannak csomagolva a cuccok.(?)
2020. febr. 7. 10:48
2/16 anonim válasza:
Kiegészítem:
Ha a fagyasztó lenne rossz, akkor nem lennének benne fagyosak a kaják.
Esetleg annyit megfigyelhetsz, hogy mennyi időre szokott leállni a fagyasztód és ezalatt az idő alatt engednek e ki valamelyest a benne levő anyagok.
2020. febr. 7. 10:50
3/16 anonim válasza:
Talán a polisztirol belső rész gyártásakor sok sztirol monomer maradt benne, ami most illan el.
2020. febr. 7. 10:52
4/16 anonim válasza:
Ürítsd le és jó alaposan mosd ki, hátha.
2020. febr. 7. 11:12
5/16 A kérdező kommentje:
Már 2-szer kimostam, és így is. -18fokra van állítva.
2020. febr. 7. 11:16
6/16 anonim válasza:
Rendesen megfagyva vannak a dolgok, amikor kiveszed belőle az ételeket? Ezek nem olyan ételek, amik még a másik fagyasztóban voltak, és az átpakolás ideje alatt (ugye az új fagyasztónak le kell hűlnie amíg használható lesz) esetleg kissé kiolvadtak?
2020. febr. 7. 11:21
7/16 anonim válasza:
Vagy nem jól csomagolod az ételeket (többször használt vagy nem fagyasztásra való zacskókba/dolbozokba, vagy a hütöd nem hüt annyira, mint amire be van állaítva (hütöhömérövel lehet ellenörizni), vagy a szernek, amivel kimosod, annak van idövel rossz szaga.
Öszintén szólva nem tudom, mi ez a szag, nálam még sosem fordult elö, pedig elég régóta használok hütöt, fagyasztót.
2020. febr. 7. 11:21
8/16 anonim válasza:
De fura a kérdés is meg a válaszok is, én azt hittem eddig, hogy a "fagyasztószag" teljesen alap normális jelenség, eddig minden fagyasztónak, amit életem során kinyitottam, ilyen szaga volt, pedig elég vegyes készülékekről beszélünk, volt közte új, régi, saját, másé, telipakolt, alig használt, tiszta, nem annyira tiszta, stb. Mindnek volt szaga.
2020. febr. 7. 12:00
9/16 anonim válasza:
Érdekes az utolsó hozzászólás, 65 éves vagyok, es eddig egyetlen hütömnek sem volt semmiféle szaga.
2020. febr. 7. 14:01
10/16 anonim válasza:
8-as vagyok, most valakit ezzel megbántottam? Vagy mi volt a probléma a válaszommal?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!