Az hypermarketekbem kapható zöldséget meglehet enni?
Figyelt kérdés
Úgy értem: megéri így télen fogyasztani azokat a zöldségeket amiket nagy üzletláncokban kapni, vagy várjam meg a tavaszt, amikor már piacon kapni valamit. De addig inkább étkezzek egészségtelenebbül, zöldség kihagyásával? Van valami középút?2020. jan. 28. 14:43
11/20 anonim válasza:
Józan emberektől pont ilyen véleményeket nem fogsz kapni. Hasonló válaszokat az ezotéria kategóriában keress!
13/20 anonim válasza:
Írtad volna inkább az ezotéria topikba.... mi a franc ez az életenergia dolog? Miért csökkenne a teszkós karfioltol az életenergiája bárkinek? :DDDDDDDDDDD
14/20 anonim válasza:
A Lidlben szerintem jó minőségűek a zöldségek, illetve én piacon igyekszem vásárolni kistermelőktől.
Nem, nem lett ettől még semmilyen bajom.
15/20 A kérdező kommentje:
Az életenergia ami mindenkit átjár, az nem az ezotériába tartozik. Hétköznapi dolog. Például megeszel egy hamburgert vagy egy szelet szalonnát nyersen, utána érzed hogy gyenge, unott vagy.
A válaszokat köszönöm...
2020. jan. 29. 13:43
16/20 anonim válasza:
Én mondjuk pont vega vagyok, de az ismerőseim 99,999%-a nem épp erről számol be, hogy életuntak egy jóféle hambi után. :D
Te valami más valóságban élsz? :D
18/20 A kérdező kommentje:
16. Szerintem ha zöld vagy, akkor pontosan tudod miről beszélek. A barátaid talán csak nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mit is kérdeznek...a legtöbb ember nincs.
17. Ja, talán tényleg ezotéria topicba való a kérdésem.
2020. jan. 29. 19:02
19/20 A kérdező kommentje:
*kérdeznek helyett éreznek
2020. jan. 29. 19:04
20/20 anonim válasza:
Ha ennyire fosol, mondok jobbat. Termeszd magad a zöldségeket. Télen is lehet lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!