Meddig áll el a piskóta?
Figyelt kérdés
Kisfiam csütörtökön lesz egy éves, és arra gondoltam hogy a piskóta lapokat megsutom ma, azaz hétfőn, kedden krémmel töltöm, szerdán fondanttal bevonom, díszítem. Ajánlanátok krémet, ami jó fondant alá?2020. jan. 27. 12:52
1/3 anonim válasza:
Nem lesz friss. Ha nem szárad ki, akkor meg vizes lesz. Ha már házi, akkor legyen friss.
Csütörtökön még nagyjából okés a 2 napos krém. De ha marad belőle, akkor 3 nap múlva már nem biztos, hogy jó lesz.
Előtte való napon csináld meg egyben.
2/3 anonim válasza:
a piskótat legkorábban holnap sütnėm ki.. a fondant alá, csak a vajaskrem a jo.! belül lehet bármilyen krém lehet de a tetejét , és oldalat vajkremmel vékonyan kend be.
3/3 anonim válasza:
Mascarpone-s krémet is csinálhatsz, az is elég jól tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!