A szénné égett karamelt hogyan lehet kieszedni a serpenyőből? :D épp késsel kaparom, jobb nincs? :D
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 16:57
1/10 anonim válasza:
Engedj rá vizet ,és tedd vissza a tűzre!A cukor megégve is oldódik a vízben,a meleg vízben meg gyorsabban is!
3/10 A kérdező kommentje:
gyaaa kössz most nekem épp a nagyon szupcsi reklámok jutottak eszembe amikor 2x ilyen durvákat szimplán feloldanak a csodaszereikkel... na most kiderül mennyi igaz azokból is:D
2010. júl. 21. 17:04
5/10 anonim válasza:
engedj bele vizet, majd hagyd úgy! talán feloldja (valamennyire. Amúgy ezeknek a "hűdecsodálatos tisztítószereknek (:D)" a fele nem ér semmit:S
6/10 A kérdező kommentje:
jó hát alapjáraton csávó vagyok és ki akartam próbálni ezt a cukorgyantás dolgot kíváncsiságból, na mindegy szóval a főzés már itt el bukott pedig az első 5 percben még jól ment:D aztán elkezdett feketedni meg a fél lakás füstbe lett végüls szal :S:D hát ez bukta talán kisebb lángon kellett volna vagy nem tudom :D azt pedig mindenki jegyezze meg hogy a Jar-ral nem jár jól mert kb egy cafatot nem áztat ki belőle:D
2010. júl. 21. 17:14
7/10 anonim válasza:
xD Ilyen cukros sz*rok amik lekozmálnak mindíg kis lángal csináld :D ezt még én is tudom :D
17F
8/10 A kérdező kommentje:
jó hallod én leragadtam a sültkrumplinál meg a kakaónál esetleg egy jobb kávét meg teát még összecsapok de ennyi :D
2010. júl. 21. 17:18
9/10 anonim válasza:
:D nekem se több a tudásom :D tea, de kávét is tudnék de azt nemiszok :D
10/10 anonim válasza:
A serpenyőt, ha teflonos, ne kapard késsel, mert felmarja a teflonbevonatot, és megmérgezitek magatokat. Ha nem teflonos, akkor azért ragadt le a cukrod, mert nem abban próbáltad... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!