Mihez használnátok fel a vákuumcsomagolt Gnocchit?
Ma látod, pont ezért nem adok ilyen készételeket, mert fillérekből meg lehet csinálni és nem is táplálóak.
Általában 5000ért szoktam vásárolni nekik, ha van gyűjtés, amúgy meg pénzt adok, de én rizst, hüvelyeseket, gabonákat, zabpelyhet, adok és extrának valami nem agyoncukrozott lekvárt és reggelizőpelyhet, csokit, olcsóbb fűszereket...amiből 2-3 kg mirelit zöldség és 2 kg hús hozzáadásával 1 személy 2 heti kajáját ki lehet hozni. Ezzel szemben más meg vesz lisztet, tésztát, tejet, amik nélkül meg lehet lenni, nem mellesleg rohadt sok helyet foglalnak és tápértékük semennyi.
Amúgy is szoktam furcsállani, hogy ezek miért alapélelmiszetek, nálam pl se cukor, se liszt, se tej nincs, tészta is ritkán (krumpli, sőt olaj is ritkán) aztán mégis tudok főzni magamnak minden olyan nap, amikor itthon vagyok....
De engem itt már lehurrogtak párszor, amikor kijelentettem, hogy havi 20ezerből egy főnek lehet egészséges étrendet tartani, nem sok macerával, pedig még bevásárlólistát és menüt is mellékeltem, kcal adatokkal...
Mindenesetre sok sikert, remélem hamar rendbe jöttök anyagilag. De ettől független, a paradicsom és sajt teljesen jó választás a tésztádhioz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!