Mihez használnátok fel a vákuumcsomagolt Gnocchit?
Nem ezen a módon fogod felhasználni, de elmondom, én miként szoktam :)
Kockázott bacont zsírjára sütöm, majd félúton hozzáadom a gnocchit. Ha mindkét komponens megpirult, akkor van kész.
De önmagában vajon megpirítva is finom.
Ugyanarra, mint a krumplinudlit, mert ez valójában az.
Apukám mákkal szerette, anyukám meg úgy mint a káposztás tésztát.
Én szoktam néha úgy megcsinálni mint a sztrapacskát, juhtúróval, pörccel, tejföllel, de prézlisen lekvárral, fahéjas cukorral is szeretem.
Na, én ezért adok az Élelmiszerbanknak értelmes dolgokat, nem ilyen baromságokat, amivel nem tudnak mit kezdeni.
Egyétek meg sajttal és paradicsomszósszal, semmi extra nincs benne!
7.! Nem kell lenézni, nem hülye vagyok, csak jelenleg szegény. Anyu kisnyugdíjas, én meg tartósan beteg.
Nem esett jól, amit most írtál. Még akár te is kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy a helyi templomból beállít a lelkész egy szatyor tartós élelmiszerrel. Nem mi kértük.
Semmi lenézés nem volt benne, de érzékeny a lelked. Csak megjegyeztem, hogy fæszságok helyett értelmes dolgokat is lehet adományozni.
Egyébként, nem véletlen adakozok nagy rendszerességgel az Élelmiszerbanknak, tippelj miért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!