Gyalult tökből mit csináljak? Tökfőzelék már unalmas.
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 21:35
11/14 anonim válasza:
Tzatziki/caciki/salátát:tök gyalun gyaluld le, egy kis fej foghagyma, és apróra összevágott kapor, só, bors,cukor, végül tejföl.Mi így csináljuk!-magyarosítva.
Tedd el télire,gyaluld le és enyhén sózd le és rakd üvegekbe.Nem kell hűteni, és bármikor felhasználhatod.A sót pedig felhasználás előtt ki áztatod!
12/14 anonim válasza:
Tökös-almás pitét is lehet késziteni belőle...vagy hamis ananász kompótot(csak megfőzöd a tököt bő lében,ananász eszenciát adsz hozzá cukrot izlés szerint,és már lehet is falatozni)
13/14 anonim válasza:
Készithetsz beléle tökfasirtot is.Ugyan úgy készül mint a hagyományos,csak hús helyett a tököt használod fel.:)
14/14 anonim válasza:
Ne gyaluld fel, vájd ki a magját és töltsd meg, tedd vissza a tetejét, öntsd le egy kis fűszeres tejföllel és egyben süsd ki római tálban, amikor megsült, reszelj rá sajtot, és készíts hozzá sajtmártást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!