A tökfőzelék savanykás ízét mivel javíthatnám fel?
Citromlével szoktam csinálni,de ma valahogy sok lett benne,eléggé érezni.Mit tehetnék bele ami ellensúlyozná?
Még holnapra is maradt,nagyon szeretjük egyébként,nem szeretném kiönteni.
Azért tettem bele citrom levet mert nem ecettel szoktam készíteni.Ki próbálom a szódabikarbónát.
Köszönöm!
00:29
Nem kémiáról van szó, hanem ízekről! 1ek cukor az egész főzelékbe.
Egyébként citromlé helyett inkább almaecetet javasolnék. Egészséges és jobban illik a főzelékhez, mint a citromlé.
és ecet minek bele???
nálam a tökfőzelék tökből, sóból, hagymából, kaporból, kis pirospaprikából és tejfölös habarásból áll...sőt az egész famíliám így csinálja
bár én néha enyhén füstölt virslit vagy kolbászfélét is belefőzök...
olyat még nem hallottam, hogy savanyítani kellene....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!