Mit csináljak tökfőzelék után?
Figyelt kérdés
Tökfőzeléket csinálok ma, és mit csináljak utána? Pörkölt, fasírozott kizárva, mert nemrég ettünk. Semmi ötletem nincs. Valami húst szeretnék, mert a páromnak főzelék után kell a hús.
Köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 30. 10:36
2/9 anonim válasza:
Ha a sülthúshoz "sokadika van", jó hozzá a rántott máj, virsli, a lecsókolbász, tükörtojás, borsos tokány is.
3/9 anonim válasza:
rántotthús prézlivel vagy párizsiasan.
4/9 anonim válasza:
Én beolajoznék egy tepsit/jénait, és beletenném a pácolt húsit.
Mondjuk megkenném mustárral, só, bors, pirospaprika, fokhagyma, aztán bele a tepsibe, és süljön csak meg.
A tetejére, mikor majdnem kész löttyintenék fűszeres tejfölt és/vagy reszelt sajtot.
Üdv!
5/9 anonim válasza:
13,47-nek. Biztosan nagyon finom a tejfölös sülthusid. De a tejfölös tökfőzelék mellé???? Nem tudom.
6/9 anonim válasza:
Füszeres csirke szárnyakat. Olcsó és finom. Nekünk l0-l2 db elég, ha jó nagyok. Besózom, borsozom, esetleg fokhagymázom. Tepsibe teszem, és 30 percig sütöm 170 fokon. Majd kicsit ráerősitek a gázra, és l0 perc alatt ropogósra sütöm. Szárnyból olyankor veszek, ha nagy csirke szárnyai, combot ha kicsi a csirke .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!