Miért kell a lencsefőzelékbe ecet?
Én az ecet szagátol onstant behányok....
Sose tettem bele ecetet és zabáljuk :D
Úgy csinálod, ahogy akarod és ahogy nektek ízlik!
Semmilyen törvény nem írja elő, hogy tegyél bele ecetet, ha nem szereted. Aki szereti, majd a tányérján tesz bele.
Az eredeti receptben van ecet(vagy mustár) és egy leheletnyi cukor, speciel mi úgy szeretjük.
Ha főzéskor, már az elején teszel bele egy kis ecetet, akkor a lencse hamarabb megpuhul, és (szerintem) finomabb is. A főzés alatt elveszíti az ecetszagát, és hisztis és az ecettől hányós sógornőm is azt mondja róla, hogy "ugye megmondtam, hogy ecet nélkül is finom? Ez például isteni jó" - és van benne 3 evőkanálnyi ecet :D:D:D
De mindenkinek van bevált módszere a főzéshez, szóval mindenki csinálja úgy, ahogy jó és bevált neki. Boldog új évet, akár ecettel, akár anélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!