Marlenka tortahoz miert szukseges a 22%-os ecet?!
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy konyhatunder, de igyekszem ezen javitani. Mar tobb receptet atneztem es mindenhol szerepel az ecet? Sajnos itthon csak ilyen 25%-os alma ecet van. Videken elek (kulfolfon), itt meg egy bolt sincs - hirtelen nem tudok szerezni.
Egy szemelynek szeretnem elkesziteni. Gond lesz, ha kimarad az ecet? Egyaltalan mit tesz az ecet a sutemennyel, ami miatt hasznaljak edessegek elkeszitesehez is?
2019. okt. 1. 16:28
1/3 Andizsuzsi válasza:
Nem szükséges 22%-os, bármilyen ecet megteszi. Az fogja a szódabikarbonáttal egyesülve megemelni a tésztát.
2/3 anonim válasza:
Mindenképpen kell bele ecet, mindegy hogy milyen, de ne hagyd ki.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2019. okt. 1. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!