A hájas süteményt meg lehet-e csinálni háj helyett zsírral? És miért kell bele ecet?
Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 09:45
1/1 anonim válasza:
Sajnos nem lehet zsírral, csak elkapart krémes hájjal.
Az ecet abban segít, hogy a tészta könnyebb legyen és szépen megemelkedjen, leveles legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!