Túl híg lett a túrós töltelék, mivel lehet egy kicsit besűrűsíteni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 25. 17:42
1/12 A kérdező kommentje:
Reszelt túróst csinálok,egy kicsit folyós lett a töltelék,talán a fehérjehab lett bele kicsit sok.
2019. dec. 25. 17:43
2/12 anonim válasza:
Zsemlemorzsával, natúr zabpehellyel.
4/12 A kérdező kommentje:
Vagy talán a búzadara jobb?
2019. dec. 25. 17:51
5/12 anonim válasza:
Turós töltelékbe búzadarát szoktam rakni. Ne sokat, mert ha meg sütöd, megagad es több lesz. Én 1/2 kg túróhoz, 2 tojáshoz /sárgaja a túróba, a habbá vert fehérjével összekeverve/ kb 1 evőkanállal adok.
8/12 anonim válasza:
Vaníliás pudingpor. Az sülés közben húz. De lehet bele tenni nyugodtan hidegen keverhetős vaníliás krémport is, az hidegen húz be, palacsintába, amiben nem sül a töltelék, praktikus, de egyébként meg is lehet sütni, akkor is sűrít ugyanúgy.
9/12 anonim válasza:
Búzadara, vagy gríz, ki hogy hívja.
De hagyjad dagadni legalább félórát!
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Talán kicsit sok lett benne a tojásfehérje.
Búzadarát raktam bele végül.
Nemrég vettem ki a sütőből,nem fújta fel.
2019. dec. 25. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!