Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl híg lett a túrós töltelék,...

Túl híg lett a túrós töltelék, mivel lehet egy kicsit besűrűsíteni?

Figyelt kérdés
2019. dec. 25. 17:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Reszelt túróst csinálok,egy kicsit folyós lett a töltelék,talán a fehérjehab lett bele kicsit sok.
2019. dec. 25. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Zsemlemorzsával, natúr zabpehellyel.
2019. dec. 25. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
Talán zsemlemorzsával.
2019. dec. 25. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 A kérdező kommentje:
Vagy talán a búzadara jobb?
2019. dec. 25. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Turós töltelékbe búzadarát szoktam rakni. Ne sokat, mert ha meg sütöd, megagad es több lesz. Én 1/2 kg túróhoz, 2 tojáshoz /sárgaja a túróba, a habbá vert fehérjével összekeverve/ kb 1 evőkanállal adok.
2019. dec. 25. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
27%
Búzakorpa gríz .
2019. dec. 25. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Buzadara, zsemlemorzsa.
2019. dec. 25. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Vaníliás pudingpor. Az sülés közben húz. De lehet bele tenni nyugodtan hidegen keverhetős vaníliás krémport is, az hidegen húz be, palacsintába, amiben nem sül a töltelék, praktikus, de egyébként meg is lehet sütni, akkor is sűrít ugyanúgy.
2019. dec. 25. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

Búzadara, vagy gríz, ki hogy hívja.

De hagyjad dagadni legalább félórát!

2019. dec. 25. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Talán kicsit sok lett benne a tojásfehérje.


Búzadarát raktam bele végül.

Nemrég vettem ki a sütőből,nem fújta fel.

2019. dec. 25. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!