Tulsutom, vagy mi a baj, miert lesz kemeny, es pereg, mint a papir a rantasos retesem?
Figyelt kérdés
Mar tobbszor csinaltam,kb 30 perc 200 fokon,kemeny lesz,es pereg szet!
Lehet h amagas a homerseklet?De ha kevesebben sutom,feher marad,nem pirul!
2019. dec. 22. 10:27
1/3 anonim válasza:
En nem ismerem ezt a sütit,de nem lehet,hogy sok benne a liszt?
2/3 anonim válasza:
Túlsütöd, mert valamiért azt képzeled, hogy ennek pirosnak kell lennie. Nem kell!
Nézd meg a képeket (és a recepteket), mindenkinek fehér, vagy le van cukrozva, de alatta fehér.
Elég 170-180 fokon sütni 15-20 percig.
(Ha te készíted a rétestésztát, akkor esetleg valóban sok lehet a liszt és kevés a zsiradék.)
De itt egy jó, cukrász recept:
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi,mondjuk nem olyan nagy baj,elfogy igy is...:)
De megprobálom maskor rovidebbnideig sutni!
2019. dec. 22. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!