Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tulsutom, vagy mi a baj,...

Tulsutom, vagy mi a baj, miert lesz kemeny, es pereg, mint a papir a rantasos retesem?

Figyelt kérdés

Mar tobbszor csinaltam,kb 30 perc 200 fokon,kemeny lesz,es pereg szet!

Lehet h amagas a homerseklet?De ha kevesebben sutom,feher marad,nem pirul!


2019. dec. 22. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
En nem ismerem ezt a sütit,de nem lehet,hogy sok benne a liszt?
2019. dec. 22. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Túlsütöd, mert valamiért azt képzeled, hogy ennek pirosnak kell lennie. Nem kell!

Nézd meg a képeket (és a recepteket), mindenkinek fehér, vagy le van cukrozva, de alatta fehér.

Elég 170-180 fokon sütni 15-20 percig.

[link]

(Ha te készíted a rétestésztát, akkor esetleg valóban sok lehet a liszt és kevés a zsiradék.)

De itt egy jó, cukrász recept:

[link]

2019. dec. 22. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszi,mondjuk nem olyan nagy baj,elfogy igy is...:)

De megprobálom maskor rovidebbnideig sutni!

2019. dec. 22. 14:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!