Rantott hus mindig kopkod sutes kozben?
Kijevi csirket szeretnek sutni,de mindig mikor beleteszem az olajba a hust csapkod ramfele a forro olaj.Van ennek valami trukkje vagy hozza kell szokni?
Fozni surun szoktam,de nem vagyok egy konyha tunder.Egyszerubb etelek elkesziteset tudttam eddig elsajatitani.Gondoltam szintet lepek :D
26\F
Nem vészes. Bár kijevi csirkét még nem csináltam.
Nos a sima rántott hús nem vészes, bár ha nem prézli van a legkülső rétegln, hanem tojás, akkor kicsit jobban csapkod. Ne legyen olyan forró az olaj, hogy már füstölög. A húst meg óvatosan tedd bele egy hosszú húsvillával. Akár le is fedheted és lassabban, közepes lángon süsd. Ha van üveg fedőd az a jó mert látod, hogy áll a hús alatta. Ha a meg akarod a sültet fordotani, akkor óvatosan csusztasd el rajta a fedőt, mert a rá kicsapódott pára ahogy keveredik a zsírral, szintén fröcskölhet. Inkább húzd el letakarva a lábast a tűzröl. Várj egy picit és mikor lecsillapodott, akkor forditsd meg a szeleteket. Ujra fedd le és sülhet tovább.
Én csak annyit írtam hogy fedő, és mégis lepontoztak
😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!