Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet kemény a rántott hús?

Mitől lehet kemény a rántott hús?

Figyelt kérdés
Friss karajból csináltam, ahogy már ezerszer, ugyanúgy, de ez olyan kemény lett, hogy ki kellett dobni.

2019. dec. 21. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha máskor mindig finom és puha, akkor sikerült kifognod egy öreg kandisznót.
2019. dec. 21. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Már a klopfolásnál is kemény volt?
2019. dec. 21. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kár volt kidobnod elkészíthetted volna így is:

[link]

Ha kemény volt, akkor öntöttél volna alá egy kis tejet és fólia alatt sütve ragyogóan megpuhult volna!

2019. dec. 21. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Büszke voltam a rántott húsra amiket csináltam. Mindig puha és finom volt. A klopfolásnál nem tűnt fel semmi rendellenes. A vastagság , a sütési idő az olaj hőfoka mind olyan volt, mint máskor. A karajcsontból készült levesben a húsos csont is ehetetlen volt. Valószínű az első válaszoló adta meg a magyarázatot, hogy egy öreg kandisznó húsát sikerült megvenni. (De nem volt a kandisznóra jellemző szaga a nyers húsnak.)Hogyan lehet ezt vásárláskor kiszűrni ?
2019. dec. 21. 20:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!