Mitől lehet kemény a rántott hús?
Figyelt kérdés
Friss karajból csináltam, ahogy már ezerszer, ugyanúgy, de ez olyan kemény lett, hogy ki kellett dobni.2019. dec. 21. 14:58
1/4 anonim válasza:
Ha máskor mindig finom és puha, akkor sikerült kifognod egy öreg kandisznót.
2/4 anonim válasza:
Már a klopfolásnál is kemény volt?
3/4 anonim válasza:
Kár volt kidobnod elkészíthetted volna így is:
Ha kemény volt, akkor öntöttél volna alá egy kis tejet és fólia alatt sütve ragyogóan megpuhult volna!
4/4 A kérdező kommentje:
Büszke voltam a rántott húsra amiket csináltam. Mindig puha és finom volt. A klopfolásnál nem tűnt fel semmi rendellenes. A vastagság , a sütési idő az olaj hőfoka mind olyan volt, mint máskor. A karajcsontból készült levesben a húsos csont is ehetetlen volt. Valószínű az első válaszoló adta meg a magyarázatot, hogy egy öreg kandisznó húsát sikerült megvenni. (De nem volt a kandisznóra jellemző szaga a nyers húsnak.)Hogyan lehet ezt vásárláskor kiszűrni ?
2019. dec. 21. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!