Hogy tudnék megtanulni főzni, sütni?
/Mindig megtették helyettem, alap dolgokat tudok csak pl. virsli, sült krumpli és nagyjából ennyi. Tésztát se főztem még soha. Szeretnék legalább addig eljutni, hogy egy bolognait vagy pizzát tudjak készíteni. Mivel érdemes kezdeni, amit nem nagyon tudok elrontani. Elég bizonytalan vagyok.
19/F
A bolognai szerintem az egyik legkönnyebb, és a pizza sem bonyolult.
Pizzából mi az elősütött pizzatésztát vesszük. Rápakoljuk a feltéteket, és be a sütőbe. Mikor megpirult a tészta széle, akkor jó.
A bolognai szintén nem nehéz. Olajon elősütöd a darálthúst, ráöntöd a paradicsomszószt, fűszerezed ízlés szerint, vízzel hígítod, ha sűrűnek találod, és összefőzöd.
A zöldséges levesek sem nehezek, mert kb. csak meg kell pucolni a zöldségeket és feltenni főni.
Van egy nagyon jó könyv. A címe eléggé degradáló, de az alapoktól kezdi a leckéket. Szakácskönyv kétbalkezeseknek.
itt egy jo bolognai recept, meg vanna jo otletek, tippek receptek az oldalon
(nehogy paradicsomos daralt hus legyen a bolognai, hanem akkor mar legyen igazi ;)) nem is nehez
mellesleg nagyon sokszor volt mar kerdes, sok tipp otlet elhangzott mar.
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
ebbe is linkeltem regebbieket, sok jo otlet van. fozz videokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!