Szeretnék megtanulni főzni. Milyen könyveket, filmeket, youtube csatornákat, oldalakat, vagy bármi más forrást ajánlotok hozzá?
30 évvel ezelött nekem ebből sikerült:
Kezdő szakácskönynek én is a Horváth Ilonáét ajánlanám, de abból is a legutolsó kiadások valamelyikét, mert a jogutódok folyamatosan frissítik, haladva a kor követelményeinek megfelelően.Egyszerűen, világosan íródnak a receptek, a konyhatechnikai eljárások, praktikák is.
ha komoly az elhatározásod, ebben a könyvben nem fogsz csalódni.Lehet a neten is receptes oldalakat böngészni, de egy alapszakácskönyv nélkülözhetetlen egy magyar háztartásban.
Sokan lepontoznak majd emiatt, de az az ő dolguk. Nem kell okvetlenül J.O. és G.R. receptjeivel kezdeni megtanulni főzni.
Én cookpad, receptnekedről tanultam.
Meg persze apától kamaszkoromban :)
Én is a Horváth Ilona könyvből, és sok akarattal tanultam meg a főzést.(Ma már saját éttermünk van)
Férfi létedre elismerést érdemelsz, hogy főzni szeretnél.
Bármi kérdésed van, gondolom nem én lennék az egyedüli, aki szívesen segít, csak kérned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!