Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marha vadast milyen marhahúsbó...

Marha vadast milyen marhahúsból csináljak?

Figyelt kérdés

Szeletben akarom a húst és lehetőleg olyant ami nem zsíros.


Minden receptnél szinte azt írják, hogy marhahús. De melyik részéből csináljam?


2019. dec. 11. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Stefánia! Ez a legjobb.


Ha csak a "steril" húst szeretitek, akkor meg fehérpecsenye. De ügyelj rá, hogy ne száradjon ki.

2019. dec. 11. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Én combot, vagy olcsóbb a lapocka hús. Persze a minőségi hús hozzá a marha-felsál, csak bírja a pénztárcád.


A marha nem igazán zsíros, inkább faggyús. Ha azokat a részeket ledarabolod róla, már tökéletes.

2019. dec. 11. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Marhacombot szoktam venni hozzá.
2019. dec. 11. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!