Marha vadast milyen marhahúsból csináljak?
Figyelt kérdés
Szeletben akarom a húst és lehetőleg olyant ami nem zsíros.
Minden receptnél szinte azt írják, hogy marhahús. De melyik részéből csináljam?
2019. dec. 11. 11:04
1/3 anonim válasza:
Stefánia! Ez a legjobb.
Ha csak a "steril" húst szeretitek, akkor meg fehérpecsenye. De ügyelj rá, hogy ne száradjon ki.
2/3 anonim válasza:
Én combot, vagy olcsóbb a lapocka hús. Persze a minőségi hús hozzá a marha-felsál, csak bírja a pénztárcád.
A marha nem igazán zsíros, inkább faggyús. Ha azokat a részeket ledarabolod róla, már tökéletes.
3/3 anonim válasza:
Marhacombot szoktam venni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!