Gyümölcs levesek miért nem elterjedtek?
Figyelt kérdés
Menzán 3 havonta van agyontejfölözött és cukrozott gyümölcs levesmeggyből, szilvából készült gyümölcslé, az ég világon sehol máshol és másból nem szoktak enni az emberek. Miért nem főznek bográcsban például barackból vagy almából ?2019. dec. 2. 16:52
1/5 anonim válasza:
"az ég világon sehol máshol és másból nem szoktak enni az emberek"
??? ez nem igaz, a mi csaladunkban rendszeresen csinalunk mindenfele gyumolcslevest. neha vegyes, neha csak bogyos, neha csak meggy, neha csak barack. a menzai gyumolcsleves amugy szornyu, mindig hugymelegen talaltak
2/5 anonim válasza:
Mert a gasztronómia elsősorban a főúri körökből szivárgott le a nép közé. A hullott gyümölcs meg alapvetően a pórnép étke volt.
3/5 anonim válasza:
Nyáron az egyetemi menzán minden nap lehetett választani gyümölcs levest. Igaz ez már régen volt.
4/5 anonim válasza:
Most tudtam meg, hogy a menzán szoktam enni...
5/5 anonim válasza:
"Miért nem főznek bográcsban például barackból vagy almából?"
Megpróbálom komolyan venni a kérdést!
Mert bográcsozni az emberek összegyűlnek családi vagy baráti programra és nem nem akarnak forró gyümölcslevest enni, de ott aludni sem fognak, míg lehűl.
Ugyanis a gyümölcslevest hidegen eszik. (Jobb helyeken!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!