Milyen ételt tudnék csinálni fagyasztott erdei gyümölcs mixből?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Múltkor vettem fagyasztott gyümölcsöket, csináltam belőle egy turmixot, de mostmár nem igazán innék olyat és érdekelne, hogy milyen ételeket lehetne még kihizni belőle?2018. okt. 14. 20:35
1/8 anonim válasza:
Én tejes zabkásába szoktam beledobálni, finom.
3/8 anonim válasza:
gyümölcsmártással is megpróbálkozhatsz. Én szeretem pirított darával (mint régen az iskolai menzán)
4/8 anonim válasza:
Fagylalt
Joghurtos erdei gyümölcs fagylalt
HOZZÁVALÓK
40 dkg natúr joghurt
30 dkg erdei gyümölcs mix
6 dkg méz
3 dl habtejszín
A joghurtot és a mézet összekeverjük, hozzáadunk 20 dkg erdei gyümölcsöt, és botmixerrel összedolgozzuk. A tejszínt felverjük, és a joghurtos keverékbe forgatjuk. A masszát egy kb. 1 l-es formába töltjük, és a fagyasztóba tesszük 1 órára.
A fagyos joghurtmasszát kívülről befelé haladva jól átkeverjük egy villával. Beleforgatjuk a maradék gyümölcsöt, majd visszatesszük a fagyasztóba 30 percre. Végül újra átkeverjük, és legalább 3 óra hosszat fagyasztjuk.
A fagyit fogyasztás előtt 15 perccel áttesszük a normál hűtőtérbe. Végül fagylaltkanállal kelyhekbe adagoljuk, és úgy kínáljuk.
6/8 anonim válasza:
Gyümölcsleves, gyümölcsmártás, lekvár, jégkrém, krém, torta, szörp. Tejbegrizbe, tejberízsbe, zabkásába ízesìtésnek. Gyümölcshab, zselé.
7/8 anonim válasza:
Én muffint szoktam belőle készíteni.
8/8 anonim válasza:
Bármilyen süteménybe jó, de akár a sütemény tetejére is magában vagy zselében. Teheted limonádéba a gyümölcsöket, vagy készíthetsz gyümölcslevest, gyümölcsszószt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!