Van-e kedvenc friss zöldségekből (esetleg gyümölcs is mehet hozzá) készült turmixotok?
Tavaly télen kezdtem ilyeneket készíteni. Kísérletezgettem, de nem mindegyik sikerült. Lilakáposzta, alma, sárgarépa, ez volt idáig a legíztetesebb társítás, citrommal, mézzel ízesítve. A feketeretek és a nyers cékla nem volt számomra nyertes alapanyag.
Szoktatok-e hasonlókat készíteni? Ha igen, akkor hogyan készítitek?
egy banán, egy körte, spenót, gyömbér, citrom, másfél deci víz
sárgarépa, narancs, alma
Bár nem friss zöldség, de abból is lehet.
Spenót és paradicsom (én püréből készítem, mert annak íze is van, a bolti paradicsom hervasztó, télen pláne, bár akkor drága is), kalóriaszegény cucc és meglepően finom, legalábbis nekem ízlik, másnak lehet, hogy nem.
Gyümölcsöt szinte soha nem teszek zöldturmixba, mivel sajnálom bele, a levelek számomra elrontják a finom gyümölcsöket, sosem szerettem a zöld leveleket úgy általában, de a paradicsom mindent jobbá tesz és a spenót hasznos :)
Kivétel az alma-sóska turmix, ezek valahogy jók együtt még számomra is.
1 db banán, tej.
1 db almát lereszelek, mintha almáspitét csinálnék, összerottyantom és ízesítem az almáspite fűszereivel, tejjel.
A lányom a málna, ananászt imádta eddig a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!