Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vegánok, hogyan paníroztok?

Vegánok, hogyan paníroztok?

Figyelt kérdés
Pl. karfiolt.
2019. nov. 17. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lisztet füszerezve vízzel sürü palacsintatészta állagúra keversz (esetleg kevés sütöport vagy szódabikarbónát is tehetsz bele) ebbe mártod, amit panirozni akarsz, utána lehet még zsemlemorzsába, vagy egyebekbe forgatni és úgy sütni.
2019. nov. 17. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbbször sűrű palacsinta tészta állagú liszt és víz keverékkel ahogy az előző írta. Nekem egyszerűbb ez, mint egyesével forgatni mindenben, ezért már akkor is így csináltam, amikor még ettem tojást. Hasonló a sörtészta, azt is gyakran használom.


Ha hagyományos panírt szeretnék, akkor a tojást víz és csicseriborsó liszt keverékével helyettesítem, de a sima liszt is megfelelő.

2019. nov. 18. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!