Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mignont főleg a bevonatot...

Mignont főleg a bevonatot hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
2019. okt. 31. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
A mignon bevonata fondant, keress rá a recepteknél!
2019. okt. 31. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Tevés, első. A mignon bevonata FONDAN. T nélkül. Ez leegyszerűsítve kb folyékony cukormaz A FONDANT kb marcipán állagú, gyúrható cucc.
2019. okt. 31. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hozzávalók

A mázhoz:

130 ml víz

1 teáskanál ecet

250 g kristálycukor

A mignon ízesítésétől függően

pár csepp rumaroma

pár csepp ételfesték vagy

1 teáskanál holland kakaópor


A fondantbevonathoz egy kis lábosba tesszük a vizet,a cukrot és az ecetet. Felmelegítjük,majd forrástól számítva 20 percig kis lángon hagyjuk gyöngyözve főni.


Ha ez megvan,az egészet átöntjük egy tálba, 8-10 percig lassan,de folyamatosan kevergetjük. Ezalatt szép fokozatosan ki fog világosodni,opálos színű és egyre sűrűbb lesz.

Ha elérte a megfelelő állagot,három részre osztjuk. Az egyikbe belekeverjük a puncsaromát és a piros ételfestéket, a másikba a citromlevet és a sárga ételfestéket, a harmadikba a kakaóport. Kész is a fondant!:)

[link]

2019. okt. 31. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
97%

téves, második.

Úgy ejted, de t-vel kell írni.

2019. okt. 31. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!