Mignont főleg a bevonatot hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
2019. okt. 31. 10:43
1/4 anonim válasza:
A mignon bevonata fondant, keress rá a recepteknél!
2/4 anonim válasza:
Tevés, első. A mignon bevonata FONDAN. T nélkül. Ez leegyszerűsítve kb folyékony cukormaz A FONDANT kb marcipán állagú, gyúrható cucc.
3/4 anonim válasza:
Hozzávalók
A mázhoz:
130 ml víz
1 teáskanál ecet
250 g kristálycukor
A mignon ízesítésétől függően
pár csepp rumaroma
pár csepp ételfesték vagy
1 teáskanál holland kakaópor
A fondantbevonathoz egy kis lábosba tesszük a vizet,a cukrot és az ecetet. Felmelegítjük,majd forrástól számítva 20 percig kis lángon hagyjuk gyöngyözve főni.
Ha ez megvan,az egészet átöntjük egy tálba, 8-10 percig lassan,de folyamatosan kevergetjük. Ezalatt szép fokozatosan ki fog világosodni,opálos színű és egyre sűrűbb lesz.
Ha elérte a megfelelő állagot,három részre osztjuk. Az egyikbe belekeverjük a puncsaromát és a piros ételfestéket, a másikba a citromlevet és a sárga ételfestéket, a harmadikba a kakaóport. Kész is a fondant!:)
4/4 anonim válasza:
téves, második.
Úgy ejted, de t-vel kell írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!