Nektek melyik a kedvenc mézes puszedli receptetek?
Elsőnek szeretnék mézes puszedlit csinálni. Nektek melyik recept jött be a legjobban?
Sajnos sokfélét találtam, olyat is ahol fél kg liszthez 2 darab tojás kell, de olyat is ahol csak 30dkg-hoz 3 darab is kell, van tejföl is valamelyikben, és nem tudom ízben mennyire lenne másabb.
Tudnátok linkelni egy jó, bevált receptet? Megköszönném :)
#2 Olyanoknak szólt a kérdés, akik már rengeteget kipróbáltak, és a saját kedvencükre lettem volna kíváncsi, mert millió recept van fent a neten, ami mind különböző, de én a legtutibbra lettem volna kíváncsi, olyanoktól akik expertnek számítanak.
Sajnálom, hogy nem megy a szövegértés, de tudtommal esti gimikben be tudod fejezni a 8 általánost is.
Neked meg élettelennek:)
Írj még a kérdésem alá nyugodtan felesleges dolgokat. Te szegénykém, jobb dolgod úgysincs.. :/
Marha.
Sajnos linket nem tudok, mivel én családi receptekből sütök.
MÉZES PUSZEDLI:
HOZZÁVALÓK:
2 dl tej
2 dl méz
2 dl cukor
2 dl dió
3 tojás sárgája
őrölt fahéj csapott kisméretű evőkanállal és ánizs (ez ízlés szerint) 1 csapott kávéskanállal
2 dkg szalagáré
1 1/2 kg liszt
Legyúrni este, reggel gyors tűznél sütni.
Sütés után langyosra hűtve BEFORGATNI:
3 tojás fehérjéből 20 dkg cukorral habot verni, azzal bevonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!