4/17 anonim válasza:
sztrapacska, de szalonnadarabkák nélkül. Nem kell bele az a füstölt íz. Olyan krémes, lágy íze legyen. De ne az állaga legyen krémes, mielőtt valaki félreérti!!:) Szóval nyálkás ne legyen lehetőleg; bár akkoris asszem fincsi, ha valakinek nyálkásra sikeredik, de inkább ne legyen nyálkás:):)
5/17 anonim válasza:
*egyébként szal ilyen picit ilyen folyós krémszerű ne legyen az állaga; de egyébként nálunk szal úgy van, hogy a túró asszem talán rögtön bele van keverve már főzés közben;és utólag aki még kér, szedés után rakhat rá tejfölt; de ilyen nagyon szplaccsos állagú ne legyen:)
7/17 anonim válasza:
Ennél a kérdésnél jöttem rá, hogy nincs is kedvenc ételem. Viszont sok étel van, amit nagyon szeretek. Mikor mire kívánok rá, akkor az a kedvencem.
10/17 anonim válasza:
Sokmindent szeretek, de nálam a favorit: sült pulykacomb krumplipürével és lila dinszteltkáposztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!