Véletlen tettem vajat a pizzatésztába. Nagy baj?
Figyelt kérdés
Fejből próbáltam megcsinálni a tésztát, viszont tegnap kenyeret is sütöttem, és megkavarodtam. Tettem bele 2-3 bő evőkanálnyi vajat a tésztába. Most össze lett gyúrva, viszont sokkal keményebb a tészta mint szokott.
Ez mennyire baj? Most kel éppen a tészta letakarva.
Szerintetek csináljak újat, a mostani tésztából pedig legyen más? (Ha igen, akkor mi lehetne?)
Csak 500g lisztből van, szóval nem nagy dolog.
2019. okt. 16. 12:37
11/14 anonim válasza:
Hű, de jól néz ki! Ha olyan finom, amilyennek látszik, akkor már nem éltél hiába. :))
12/14 anonim válasza:
Nagyon étvágygerjesztő! Szívesen kipróbálnám, oszd meg a receptet!
13/14 anonim válasza:
Sose láttam még szezámmagos pizzát :)
14/14 A kérdező kommentje:
#13 :o
Én több helyen is láttam már pizzázókban. Olyan is van, ahol a végét nagyobbra hagyják, sajttal megtömik és feltekerik a peremet.
Mondjuk nekem a sajátom ízlik a legjobban.. 😅
#12 Most látom, hogy kértél receptet, bocsi 😬
Bár lehet akkor elküldtem privátban.
Na mindegy, ez volt az: [link]
Illetve plusz a véletlen vaj bele.
2020. aug. 2. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!