Véletlen grízbe paníroztam be a húst zsemlemorzsa helyett, így is meg lehet enni?
Mindent meg lehet enni, ha az ember baromi éhes.
Nem tudom mennyit csináltál, gondolom nem egy lakodalomra valót, én a helyedben lemosnám és kezdeném elölről.
Ha így is megsütötted, írd meg légyszi, milyen volt, mert ha finom, kipróbálom.
Mondjuk nem tudom, hogy sikerült összekeverned a kettőt. A zsemlemorzsa és a gríz állaga teljesen más.
De tényleg írd meg, milyen lett, mert kíváncsivá tettél.
7-nek. #5 és #6 voltam. Leírom én neked. Ízre ugyanolyan, csak ropogósabb, egységesebb kéreg lesz a húson. Frissen kimondottan jó, de kihűlve már rágós, kemény. Hogy lehet összekeverni? Sok bolti panír olyan apróra és homogénre van darálva, és annyira világos színű, hogy össze lehet keverni.
Miután a véletlen folytán megtapasztaltam, hogy így is ehető, egyszer direkt kevertem darát a morzsához, mert kevés volt a zsemlemorzsám. 7-es. Esetleg elsőre próbáld ki így felesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!