Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Véletlen tarját vettem a...

SOS! Véletlen tarját vettem a gulyáshoz! Azzal is jó lesz vagy inkább elvessem az ötletet?

Figyelt kérdés

2017. dec. 30. 10:35
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2017. dec. 30. 10:38
 2/20 anonim ***** válasza:
96%
Kiváló.
2017. dec. 30. 10:53
 3/20 anonim ***** válasza:
34%

A gulyás nem marhából van?

Semmi köze nem lesz a gulyás.ízéhez ha sertésből csinálod, max pörkölt lesz belőle.

2017. dec. 30. 10:58
 4/20 anonim ***** válasza:
97%

Tökéletesen jó hozzá, puha szaftos hús. hamar meg is fő, így jobban kell figyelni a szakaszos főzésre, mint pl a marhalábszár esetében.

Remélem nem vetetted el az ötletet :=)

2017. dec. 30. 13:01
 5/20 anonim ***** válasza:
19%

Hogy lehet egy adott dolog helyett VÉLETLEN valami mást venni ?

Amúgy mióta készül a gulyás sertésből ?

Komoly bajok vannak ebben az országban ...

2017. dec. 30. 13:45
 6/20 anonim ***** válasza:
7%
Ezeknek a majmoknak jó sertésből is....:(
2017. dec. 30. 14:46
 7/20 anonim ***** válasza:
83%

3-5-6

HOL írta, hogy sertéstarját vett???

Marhatarja is van "Nagyon Okos Emberek"!

Egyébként nincs kőbe vésve, hogy ki, mit, miből csinál!

Én pl. nem szeretem a marhát, ezért sertésből csinálom és tojok rá, hogy ez kinek tetszik, vagy sem!

Hát ennyi!

2017. dec. 30. 15:51
 8/20 anonim ***** válasza:
81%

Mi sem szeretjük a marhát, nálunk is sertésből van.

Sőt, van hogy tyúkból. Na és?

Pedig tudjuk, hogy az eredeti recept marhából készül, de nem érdekel, nekünk így ízlik.

2017. dec. 30. 16:07
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

nem történt semmi. az ízesítéssel tökéletes marhagulyást lehet a csirkéből is csinálni.

teszel bele mindenféle zöldséget, köményt, borsot, picike paradicsompürét, zellerlevél, szb, esetleg egy kis csípőspaprikát. ember nem mondja meg, hogy ló, marha, vagy bármi..

2017. dec. 30. 16:14
 10/20 anonim ***** válasza:
97%

A gulyás, mármint a marhák őrzője sem főzött naponta gulyáslevest. egy évben egyszer kétszer volt valami baleset az a marháknál, lábtörés, akármi, akkor hozzájutott marhahúshoz.

Egyébként beérte a lebbencslevessel is.

Ezen elmélet szerint, hogy amit ők főztek az gulyás, akkor a disznópásztorét kondásnak, a juhászét juhásznak (mert van birkagulyás is !) kellene hívni ? és sorolhatnám tovább...Egy kollégám rendszeresen főzött nyúlból gulyást, mert adva volt nekik a nyúlhús.Senki nem kövezte meg érte.

Bármilyen húsból el lehet készíteni a köznyelven "gulyásnak " nevezett tartalmas levest.A lényeg a hozzáadott ízesítőkön (zöldség, krumpli, pirospaprika, fűszerek, csipetke, lebbencs)múlik, és a megfelelő főzési módon.

Mindennek meg kell adni a maga főzési idejét, nem elkapkodni.Az ízletes végeredmény a fontos. Szerintem.

2017. dec. 30. 17:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!