Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Véletlen tarját vettem a...

SOS! Véletlen tarját vettem a gulyáshoz! Azzal is jó lesz vagy inkább elvessem az ötletet?

Figyelt kérdés

2017. dec. 30. 10:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

Az igazi gulyás marhahúsból van.

Csak a marhahúsnak van jellegzetes íze, a csirkéből nincs olyan fűszer hogy marha íze legyen.

Más húsból max pörkölt lesz.

2017. dec. 30. 17:22
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
A gulyás alapja a jó pörkölt , az pedig bármilyen húsból készülhet :D Hogy jó gulyásLeves legyen belőle, már csak a hozzáadott dolgokon múlik.
2017. dec. 30. 18:07
 13/20 anonim ***** válasza:
2%

Ezek szerint halászlevet is lehet pl. farhátból készíteni... Nagyon okosak vagytok komolyan mondom .

Tehát gulyásleves : marhahús és kész . A zsíroskenyérre sem mondod, hogy vajas . Bár amilyen okosak vagytok...

2017. dec. 31. 11:57
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

#13 azért a disznó-marha nem annyira különbözik mint a marha és egy HAL

Ez olyan mintha kijelenteném, csak a pontyból lehet halászlevet főzni, ha te kárászból, keszegből, harcsából, vagy tudom is én miből főzöd az nem halászlé és hülye vagy.

2018. jan. 2. 00:16
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Remélem már megcsináltad és jót ettél belőle. Én is tarjából csináltam az újévre,méghozzá lencsegulyást,nagyon finom volt. Szoktam csirkehúsból is csinálni,finom zöldséggel,répával,krumplival. Mindenki szereti nálunk.
2018. jan. 2. 15:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat, és igen finom lett, olyannyira, hogy legközelebb is SERTÉSTARJÁBÓL csinálom! ( mert én egy ilyen senkiházi elcseszett tudatlan magyar vagyok aki meg se érdemli, hogy mégha hamisan is, de gulyást egyen :D :D )
2018. ápr. 12. 17:14
 17/20 anonim ***** válasza:
13%

És mindez 3 hónapig tartott?

Gratula!

2018. ápr. 12. 18:59
 18/20 anonim ***** válasza:
13%

Ennyit tudsz?

Három hónap múlva válaszolsz a saját kérdésedre, utánna meg lepontozod a másikat..

Jó nagy paraszt vagy, főzzed csak sertésből a gulyást, bugris...

2018. ápr. 13. 14:17
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Ráadásul még privát üzenetet is írkál, hogy magyarázza tovább a bizonyítványát....

Mégegyszer kérdem : Hogy lehet véletlen venni valamit ???

Tehát holnap elmegyek a boltba kenyérért és véletlen egy karton ásványvizet viszek haza ... Hogyan ????

2018. ápr. 22. 02:34
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekek ma elmentem boltba kenyérért és véletlen kiflit vettem helyette mert egy ökör vagyok !! Most meg főzök csirkelábból gulyáslevest...
2020. ápr. 8. 11:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!