SOS! Véletlen tarját vettem a gulyáshoz! Azzal is jó lesz vagy inkább elvessem az ötletet?
Az igazi gulyás marhahúsból van.
Csak a marhahúsnak van jellegzetes íze, a csirkéből nincs olyan fűszer hogy marha íze legyen.
Más húsból max pörkölt lesz.
Ezek szerint halászlevet is lehet pl. farhátból készíteni... Nagyon okosak vagytok komolyan mondom .
Tehát gulyásleves : marhahús és kész . A zsíroskenyérre sem mondod, hogy vajas . Bár amilyen okosak vagytok...
#13 azért a disznó-marha nem annyira különbözik mint a marha és egy HAL
Ez olyan mintha kijelenteném, csak a pontyból lehet halászlevet főzni, ha te kárászból, keszegből, harcsából, vagy tudom is én miből főzöd az nem halászlé és hülye vagy.
És mindez 3 hónapig tartott?
Gratula!
Ennyit tudsz?
Három hónap múlva válaszolsz a saját kérdésedre, utánna meg lepontozod a másikat..
Jó nagy paraszt vagy, főzzed csak sertésből a gulyást, bugris...
Ráadásul még privát üzenetet is írkál, hogy magyarázza tovább a bizonyítványát....
Mégegyszer kérdem : Hogy lehet véletlen venni valamit ???
Tehát holnap elmegyek a boltba kenyérért és véletlen egy karton ásványvizet viszek haza ... Hogyan ????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!