AsdKockasajt123 kérdése:
Ti a szedvics készítést inkább a sütéshez vagy a főzéshez tennétek?
Figyelt kérdés
ezen vitatkozunk haverommal napok óta2019. szept. 29. 21:16
2/8 anonim válasza:
A szendvicsnél csak vágsz és összerakod nem. Kivéve ha mondjuk melegszendvics vagy toast. De az sem nagy kunszt.
4/8 anonim válasza:
Inkább sütés. Sütni lehet melegszendvicset, de hallottatok már olyat hogy "megyek főzök szendvicset"?
6/8 anonim válasza:
Egyikhez sem. A szendvics az szendvics.
Nem is tudom mit lehet ezen ragozni?
7/8 anonim válasza:
Én a szendvicskészítéshez tenném.
8/8 anonim válasza:
FŐZÉS:
"A főzés egy olyan konyhatechnológiai hőközlési művelet, melynek során az előkészített nyersanyagot valamilyen folyadékban (víz, tej, csontlé, húslé, bor stb.) vagy gőzben forráspontig hevített folyadékban, hosszan tartó hő hatásának tesszük ki, mely folyamat a nyersanyagok puhulását eredményezi"
SÜTÉS:
"Olyan, folyadékot nem igénylő hőközlő művelet, amelyben az alapanyagot 100 °C-nál magasabb hőmérsékletre (120–250°C-ra) hevítjük."
Szerinted Kérdező, ezek közül melyik illik a szendvicsre?
Irigyellek téged és haverodat a problémáitok miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!