Mit főzzek? Valami egyszerű?
Figyelt kérdés
Valami egyszerű kéne. Pl spagetti mert csak oda lököm a darálthúst meg a fixet főni oszt annyi. De azt már sokszor csináltam és nincs ötletem.2019. szept. 25. 12:12
2/11 anonim válasza:
Nálunk bolognai van. De 3 nap múlva mert jó nagy adagot csináltam édes savanyú csirkemellet csinálok rizzsel egész csirkéből (ez így olcsóbb, ha a szárnya, lába nem kell, fagyaszd le). Ehhez is lepirítod a húst és hozzáöntöd a szószt.
3/11 anonim válasza:
-jah, ilyen uncle bens szószos-csirkés-rizses valami
-krumplis tészta - bár kicsit bonyolultabb
-főzelékeknek is odalököd zöldséget, vizet, aztán habarást...az se bonyolult...
-mirelit krumpli és mirelit rántott hús
- hotdog, hamburger
- csilis bab
5/11 anonim válasza:
-pörkölt
- tejfölös csirkepaprikás
- mákos/ diós/tejfölös tészta instant levessel vagy paradicsomlevessel
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mindenkinek ment a pont.
Csirkés ételeket szeretem, de nincs mindig türelmem vagdosni a húst. Rizs helyett én jobban szeretem a tésztát. Édességeket nem szeretem.
A felsoroltak közül majd lesz több olyan is amivel megpróbálkozok.
2019. szept. 25. 13:20
8/11 anonim válasza:
Pestos tészta és Carbonara is hasonlóan egyszerű.
9/11 anonim válasza:
Néha én sem tudom, hogy mit főzzek ?
Na, ilyenkor szoktam egy tejbe rizst csinálni, az mindig csúszik.
:)
10/11 anonim válasza:
Ja, most olvasom, hogy nem szereted a rizst és az édességet. Akkor nem szóltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!