Mennyi zsírban kell hagymát pirítani, ha rizshez főzöm?
Figyelt kérdés
rizs, hagyma, pirítás2019. szept. 12. 10:27
1/5 anonim válasza:
Egészen minimális elegendő. Nem hagymás szaftot kell készítened, csak éppen kapjon egy kellemes ízt a rizs.
2/5 anonim válasza:
3-as! Köszi, de nekem abból ne adj. Nem mondom, hogy úgy nem lehet, de én egy kevés dinsztelt hagymával kérem, ha szabad. Az alá meg annyi kell csak, hogy ne égjen, hanem üvegesre piruljon.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Köretnek szánod? Ha hagymásan szeretitek, akkor ahogy az első írta. Én például soha nem teszek hagymát a köretnek szánt rizsbe. Simán pirítom és felöntöm a kellő mennyiségű vízzel. Petrezselyemzöldjét viszont igen, apróra vágva. Ízlés kérdése.
Még annyi: ugyanannyi zsiradékban, mint amennyivel eredetileg pirítanád a rizst. Nem kell több hozzá.
5/5 anonim válasza:
Attól függ mennyi a rizs. Én egy tasakos rizshez egy kávéskanál olajon dinsztelem meg a száljaira vágott hagymát, de zöldségeket is szoktam beletenni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!