Mit rontottam el a túrósgmbócon?
Figyelt kérdés
Vettem túrót 250g
2tojás
diétázom így zabkorpa
Tehát a túrót a tojássárgáját összekevertem zabkorpával. A fehérjét kivertem, majd ezt is belekevertem. órát hagytam pihenni a hűtőben. Majd forró vízben egyszerűen szétmálott szinte mind. Mit rontottam el?
2019. szept. 8. 16:32
1/4 anonim válasza:
A fehérjét felverjük.
Kiverni mást szokás :D
De egyébként sztem a zabkorba lesz a ludas.
2/4 anonim válasza:
A zabkorpa nem helyettesíti a lisztet/grízt.
Vagy csináld rendesen, recept szerint, vagy keress oylan receptet, ami zabliszttel (NEM korpával) készül. AKkor van valami esélyed, hogy sikerült valahogy, de normál íze nem lesz.
Okosabb hagyományos módon készíteni és csak egy-két darabot enni belöle, mint csinálni valamit, ami nem is hasonlít az eredetire és ezért nem esik jól.
3/4 anonim válasza:
Szerintem itt a pihentetéssel volt a baj, hogy a zabkorpa túlságosan beszívta a dolgokat és "tacsakos" lett. Legközelebb egyél rendesen, és használj búzadarát:D
4/4 anonim válasza:
Pihentetés után szoktuk felverni a fehérjét és belekeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!