Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett a sajtos tallérom...

Gálné Mariann kérdése:

Miért lett a sajtos tallérom puha? A tészta jónak tünt, nem ragadt le, frissen ropogós volt. Azt tanácsolták, hogy várjak amíg kihül, és tegyem zárt zacskóba, hogy ne kapjon levegőt, mégis gumis lett. Nem tudom hol rontottam el?

Figyelt kérdés

2018. dec. 23. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hagytad túl vastagra? Én hajszálvékonyra nyújtom el, szaggatom és úgy sütöm. Elektromos sütőm van.
2018. dec. 23. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem elektromos a sütőm,a gáz tetején sütöttem.A vastagságán nem tudok állítani. Kos gombócokat formáltam.
2018. dec. 25. 11:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!