Házi, könnyű, gyor, mégis ropogós pizzatészta?
Figyelt kérdés
Olyan recepteket várok olyanoktól, akik teljes pontossággal letudják írni a tapasztalataik alapján a dagasztástól a sütésig a teljes folyamatot.2017. jan. 7. 09:15
1/2 anonim válasza:
Sose lesz olyan pizzatésztád, mint a pizzázókban, mert a legtöbb sütő 220 fokig tud dolgozni, sose lesz olyan hőfok, amit a kemencével érsz el.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából nem ezt kérdeztem. De kösz a tippet.
2017. jan. 7. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!