Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretsz főzni?

Szeretsz főzni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 11:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nagyon,és sütni is. Épp sütit sütök :)
2010. júl. 13. 13:46
 12/23 anonim ***** válasza:
szeretnék, ha engedné anyám.. 16/L
2010. júl. 13. 13:50
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem muszáj szeretnem főzni!:)
2010. júl. 13. 14:52
 14/23 anonim ***** válasza:

Én imádok sütni-főzni!:)

Csak anyám nem örül neki valamiért.Mindig azt mondja,hogy "mert úgy is rám maradna az elpakolás és mosogatás." Pedig nem igaz.Azt is megcsinálnám,de sokszor esélyem sincs,mert nem engedi:(

15/L

2010. júl. 13. 19:03
 15/23 anonim ***** válasza:
19:03.. lelkitárs :) nekem egyszerűen "két dudás egy csárdában" szituáció van.. hiába mosogatok el még utána is, nem tűri a "konkurenciát" a konyhában :(
2010. júl. 13. 19:47
 16/23 anonim válasza:
első vagyok... mivan itt énvagyok az egyetlen srác aki szeret főzni :O?
2010. júl. 13. 23:05
 17/23 anonim ***** válasza:
hát akkor öcsém nevében írok :D bár ő inkább sütni szeret 11/F
2010. júl. 13. 23:36
 18/23 anonim ***** válasza:

Imádok!És akkor finoman fogalmaztam!:)

Engem Párom tanitott meg fözni(nő vagyok),és azóta le se tudok állni.Most azt tervezem ha sikerül,akkor újra iskola padba ülök és szakácsnak vagy cukrásznak fogok tanulni.Nagyon szeretném ha összejönne mert eddig is szerettem a saját szakmámat de azt hiszem igazából ez az amit örömmel csinálnánk.

A poén az hogy Én fogyókúrázok,vagyis életmódot váltottam és nem eszek se süteményeket se zsirosat szóval semmi "rossz" kaját,de annak ellenére hetente 5x sütök valamit és mindennap finom ebédet rakok a két kisfiunk elé és Páromat esténként több fogásos "ebéddel" várom!Egyszerüen nem tudom megunni a sütés/fözést és azt szeretem ha minnél bonyolultabb az étel elkészitése amiben kiélhetem minden fözési szenvedélyemet és utána bekebelezhetem a családom dicséretét,utána meg egész este azt halgassam hogy:Jaj!Teli vagyok!Anya máskor is csinálsz ilyent?

2010. júl. 14. 07:13
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves 23:05-ös!Nem Te vagy az egyedüli fözni szeretö férfi!:)

Mint ahogy irtam fentebb,engem a Párom tanitott meg fözni mivel mikor 11éve(16éves voltam akkor)még egy paprikáskrumplit se tudtam csinálni.Ö is nagyon szeret fözni!Söt mondok neked valamit,nálunk,mármint a szüleimnél Apu föz!Ö is szakácsnak készült,csak sajnos Ö intézetbe nölt fel és nem tanulhatott azt amit szeretett volna.

2010. júl. 14. 07:16
 20/23 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretek, szakácsnak is mentem tanulni. :)
2010. júl. 14. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!