Szeretsz főzni? Vannak általad kitalált receptek? Mit szeretsz a legjobb sütni/főzni? (kort és nemet írjatok)
én főzni annyira nem szeretek, de sütni igen, szinte bármit. mondjuk a kedvencem a muffin (sokféle ízű lehet) tetején cukormáz és cukorgyőnygök, smarties akármi ami eszembe jut, az ajándéknak is nagyon aranyos :)
15/l
A legjobb szakácsok férfiak!! :-)
Amúgy én nagyon szeretek főzni, és szeretek újítani. Mostanság kaptam rá olyan fúszerekre, amelyeket eddig nem használtam, és ez miatt egészen más ízharmóniát kapok.
Szeretek én is újítgatni, de szívesen olvasok recepteket, mert sok olyan ételt szerettettem meg a családdal, amelyet előtte nem főztem.
Van már akkora tapasztalatom, hogy egy ismeretlen recept elolvasásakor is eltudom képzelni, hogy milyen ízvilágot fog visszaadni, és a családomnak tetszene-e az étel. Ezért jellemzően nem fogok mellé.
Hogy mit szeretek a legjobban sütni/főzni?
Ez attól függ, hogy éppen mennyi időm van és mennyire vagyok fáradt.
Főzés:
Ha csak egy ripsz-ropsz kaja kell, akkor lecsós virsli tarhonyával.
Ha bőven van időm, akkor Óvári sertésszelet vegyeskörettel.
Sütés:
Nálunk most a sláger a hatlapos süti és a képviselőfánk
Ha csak egy gyors édesség kell, akkor pedig gyümölcssaláta.
A 2.nak,okos dolog,ha egy fiú is tud főzni.Az én fiam is tud.Hasznát veszi,ha egyedül van,később pedig a felesége is értékelni fogja majd.
Sütni és főzni is szeretek.Mivel már kb.50 éve főzök,szinte minden a saját receptem szerint készül.Nem nézem a szakácskönyvet,legfeljebb a sütiknél.A többit már tudom fejből is.
Igen, nagyon szivesen főzök,sütni talán kicsit kevésbé szeretek, de vannak saját receptjeim is, többek között egy titkos joghurt torta. Viszont én már nem vagyok fiatal, de ebben épp ez a jó, hogy ilyen idősen az ember már sokfelé járt, sokmindent kipróbált, és mindig valami újjal gazdagodik. Örülök, ha azt látom, hogy fiatalok is szivesen főznek, a konyha az nem robot, hanem lehetőség.
2. válaszolónak
nagyon büszke vagyok rád, remélem az anyukád is az!
Én is fiú vagyok, 16 éves és már jópár éve főzőcskézek illetve sütögetek otthon.
Szinte mindennel próbálkozom, szeretek szakácskönyveket olvasni, és imádok "k_a nehéz"-nek vélt sütikbe, édességekbe belefogni :)
Én is imádok sütni-főzni a szakmám szakács viszont cukrázdában dolgozom :)
Szakácskönyvből is szeretek sütni-főzni,de újítani is szeretek,szeretek új dolgokat kipróbálni,nem rég pl banán lekvárt csináltam...Isteni lett
A fiúk nagyon jól főznek,jó az ízviláguk szerintem,párom például nagyon jól főzi a bográcsost. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!