Hogy lehet töltött csirkemellet készíteni úgy, hogy ne kelljen 1-enként töltögetni a húsokat?
Figyelt kérdés
Ha pl sok csmell filét egymás mellé rakok, rárakom a sajtot és feltekerem egy nagy rúdba, úgy jó lesz?2019. aug. 6. 17:11
2/8 anonim válasza:
Rakhatod, de klopfold ki vékonyra, a húsok szélei fedésben legyenek legalább 5 cm-t egymáson. Ha megtöltötted és feltekerted, akkor hústűvel, vagy cukorspárgával, esetleg dupla cérnával kösd össze, ezeket amikor megsült leszeded.
3/8 anonim válasza:
Jó lesz, de jól csinálva nem egyszerűbb, mint egyesével tekergetni.
4/8 A kérdező kommentje:
Azért szeretném így, hogy ilyen vékony kis szeletekre fel tudjam szelni.
2019. aug. 6. 18:30
5/8 anonim válasza:
Csinálj helyette rakott csirkemellett doboz vagy alagút formában.m
6/8 A kérdező kommentje:
Receptet linkelnél?
2019. aug. 6. 18:48
7/8 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy a csirkehúst rétegezd a tölteléknek valóval a töltögetés helyett.
Én sajtos vajkremes csirkemellet szoktam amuyg csinálni. Vékony szeletekre vágott csirkemell tojásba mártva, reszelt sajttal megszórva, majd vajkremmel lekenve. Lehet bele kb bármi zöldséget tenni. Szeletelni szépen lehet kihűlés után. Előtte csak finom, de nem igazan látványos.
8/8 anonim válasza:
De minek akarsz vékony szeletet?
Hidegtálra lesz? Mert az más kategória, az így nem lesz jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!