Hogy ízesítsem a csirkemellet?
Erősen kezdő vagyok, eddig 1x készítettem csirkemellet, az fokhagymapor+oregano+bazsalikom+só+bors keverékével volt ízesítve, olivaolajba pácoltam és azon is sütöttem. (A csirkemell már adott, 2 darab van.)
Fontos lenne, hogy ne csípjen és max paprikapor legyen benne, igazi paprika ne. Elsősorban olyanok érdekelnek amiket 2 darabbal is meg tudok csinálni és főleg serpenyőben. (Szal pl nem olyan amihez egy komplett tepsinyit kell bepácolni).
Köretnek rizst vagy max krumplit tudok csinálni valami salátával.
Köszönöm a válaszokat!
Ízlés szerint.
Nem rakétatudomány tenni némi fűszert a húsra.
Az oké, idáig én is eljutottam, nyilván olyasmit teszek majd rá amit szeretek.
De a felsoroltakon kívül szeretnék még ötleteket, hogy pl ti mit szoktatok rá tenni, mert nekem nem nagyon jut eszembe más.
-Curry
-Mustár+fokhagyma
-Majoranna+bors
-Só és megforgatni csak lisztben
-Kapros-tejszines csirke kukoricás rizzsel
Mézes-édeschilis
Tárkonyos-tejszínes
rozmaring
zsálya
teriyaki-szósz
szójaszósz-méz-lime lé
van egy vajas-tejszínes-citromos-chilis csirkemell receptem angolul, itt a link: [link]
ha kéred lefordítom (én amúgy a hagymát ki szoktam hagyni belőle, meg a petrezselymet/bazsalikomot is, a csirkealaplevem húsleveskockából készül, és lazacfiléből is kiváló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!