A macskám nem eszi a csirkemellet, se nyersen, se főve. Hogy ízesítsem, vagy mit csináljak a hússal, hogy megegye?
Figyelt kérdés
Mindig marad nyesedék hús, de a macska nem eszi, kidobni nem szeretném.2013. febr. 4. 19:03
1/10 anonim válasza:
A csirkemellet az enyém se eszi, mert elkényeztetett dög, s nem elég erős az íze neki. Egyél májat, halat, annak a maradékát tuti eltakarítja :D Vagy keverd össze a nedves tápjával, sajnos jobb ötletem nincs
2/10 Vicuska87 válasza:
Semmit!
Az enyém sem eszi, sem így, sem úgy! Sajnos amit a boltba veszel, már nincs is csirkehús szaga, hanem ilyen semleges szagú! Ez van, ha tanyasi csirkét veszel, ami valóban kukoricán, és zöldön nevelkedett, na azt majd megeszi!
3/10 anonim válasza:
Ha gyakran kényezteted őket finom falatokkal, akkor igazából megtehetik hogy válogassanak a sok finomság között. Így ami annyira nem íncsiklandó, azt nem eszik meg. Esetleg keverd bele a tápjukba, az beválhat.
4/10 anonim válasza:
Ne adj neki mást ha éhes lesz megeszi
5/10 anonim válasza:
Megpróbálhatod egy picit megsózni, mert a cicák szeretik a sós ízt. Esetleg keverd össze májjal, hátha úgy már jobban tetszik neki.
6/10 anonim válasza:
Csak főzve add neki, nem túl biztonságos már a nyers csirkehús. Én 1 kiskanál konzerv pástétommal keverem, úgy nagyon szeretik.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom belekeverni valamibe, köszi a válaszokat! :)
2013. febr. 5. 21:35
8/10 anonim válasza:
Az én cicám imádja a csirkemell minden formáját!! :)
Sztem ha nem szeret vmit,nem kell erőltetni.
Az enyém például rajong a pékárúért.előbb megeszi mint a -külön neki készített- sült kolbászt!!
Ezért inkább sajtoskiflit veszek neki mint hústerméket! :)))
9/10 anonim válasza:
Na, ja, csak 10 éves korára májbeteg lesz :-( Szar, amikor későn derül ki, hogy a neki tetsző életmód az életébe kerül. Mi így jártunk...
10/10 anonim válasza:
a macskák Whiskas-t vennének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!