Vaddisznóhúshoz pluszba tehetek sima sertéscombot, bolti?
Figyelt kérdés
Nagyon kövér a hús. Kaptam. Főleg oldalas, meg egy másik, talán comb vagy tárja darab, de kövér... Megpucoltam, de így is szörnyű... Mi nem szeretjük családilag a kövéret.
Holnap fogom megfőzni, vaddisznó pörkölt lesz belőle.
Arra gondoltam, veszek a boltban reggel sertéscombot, jó soványat, és mellérakom.
Nem ütne el nagyon? Vagy a fűszerezés miatt idomul?
2019. aug. 3. 20:05
11/13 anonim 



válasza:





Én is a párolásra meg a sütésre szavazok, a 3 éves meg egyen sajtostésztát
12/13 A kérdező kommentje:
Csináltam pörit nokedli el, csak vadhúsból. Nokedlivel. Nagyon finom lett :).
Az oldalast megsütöttem, de az nem lett jó
puha. Túl rágós, mint a haribo gumimaci... De sebaj, majd én megeszem. Az én fogaim jók :)) És az íze ennek is nagyon finom. De nagyon inas volt, vagy milyen..
2019. aug. 4. 20:44
13/13 anonim 



válasza:





Örülök, hogy ízlik, ügyes vagy:)
Nekem sem lesz mindig nagyon puha, gondolom a korától is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!