Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vaddisznóhúshoz pluszba...

Vaddisznóhúshoz pluszba tehetek sima sertéscombot, bolti?

Figyelt kérdés

Nagyon kövér a hús. Kaptam. Főleg oldalas, meg egy másik, talán comb vagy tárja darab, de kövér... Megpucoltam, de így is szörnyű... Mi nem szeretjük családilag a kövéret.

Holnap fogom megfőzni, vaddisznó pörkölt lesz belőle.

Arra gondoltam, veszek a boltban reggel sertéscombot, jó soványat, és mellérakom.

Nem ütne el nagyon? Vagy a fűszerezés miatt idomul?


2019. aug. 3. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is a párolásra meg a sütésre szavazok, a 3 éves meg egyen sajtostésztát
2019. aug. 3. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

Csináltam pörit nokedli el, csak vadhúsból. Nokedlivel. Nagyon finom lett :).


Az oldalast megsütöttem, de az nem lett jó

puha. Túl rágós, mint a haribo gumimaci... De sebaj, majd én megeszem. Az én fogaim jók :)) És az íze ennek is nagyon finom. De nagyon inas volt, vagy milyen..

2019. aug. 4. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy ízlik, ügyes vagy:)

Nekem sem lesz mindig nagyon puha, gondolom a korától is függ.

2019. aug. 4. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!