A kos kagyló és a sima kagyló tészta között mi a különbség? Illetve melyiket mire használják? Pörkölt, leves, stb?
Figyelt kérdés
Párommal vitazunk, hogy a kagyló tészta az porkoltnek való, de szerintem nem mivel kb akkora mint az eperlevel nagyságra!2019. ápr. 16. 07:21
1/5 anonim válasza:
MIndegyiekt arra használod, amire akarod, nincs rá szabály.
A kiskagylót levesbe szokás tenni, a másik meg mindegy.
Én pörkölthöz egyéként csak nokedlit szeretek, minden más tészta kevésbé jó. Kagylót nem használnék, mert az elöszeretettel tapad össze.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés!
2019. ápr. 16. 12:19
4/5 anonim válasza:
Én nagy kagylót nem használok semmire, mert ha egy szökőévben egyszer nincs időm a pörkölthöz nokedlit csinálni, akkor inkább a tarhonya.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, a nagy kagyló megy pörkölthöz, vadashoz, minden zaftos főételhez. Bár ezekhez is vannak alkalmasabb tészták, orsó, makaróni, penne, szarvacska, stb.
Kis kagylót viszont szoktam tenni levesbe.
5/5 anonim válasza:
A nagy kagyló való inkább pörihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!