Evett már valaki kimchit (koreai étel)?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy ízlett? Érdemes elkészíteni? Mindkét Koreában odáig vannak érte meg vissza, de azért az ő ízlésük kicsit más (lásd kutyahús is..), szóval nem tudom, próbálkozzak-e vele.2010. júl. 11. 21:21
1/6 anonim válasza:
anyukám igen és azt mondta finom. bár ők sokmindent megesznek és szeretnek... próbáld ki, csak úgy tudod meg...
2/6 A kérdező kommentje:
Jó, hát ebben mondjuk nincs semmi durva:
(Mondjuk csilipasztát nem tudom, hol szerzek :))
Csak hát ennek ugye több napig kellene állnia..
2010. júl. 11. 21:32
4/6 anonim válasza:
nézz körül esetleg keleti ételboltokban, ahol ilyesmi különleges dolgokat árulnak. ott valszín kapni ilyesmit..
(egyébként minden savanyúság elkészítése időigényes...)
5/6 anonim válasza:
én ettem ilyet. nekem nem jött be, de a barátom is és családja is kedvencként emlegeti :)
Kissé csípős, és nagyon jellegzetes az íze.
6/6 anonim válasza:
instantot ettem, rohadt erős volt, de finom XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!