Kecsapból is lehet paradicsomlevest csinálni?
Ketchup: Paradicsom, cukor, fűszerek
Van közte olyan összetevő, ami nem mehet paradicsomlevesbe?
Elvileg lehet, de más ízü lesz, mint a megszokott, mert másként van füszerezve.
Egy próbát megér, ha nem tetszik, akkor máskor ebböl nem csinálsz újra levest.
Érdekelne, hogy akik kategórikiusan nemmel válaszolnak, azok mire alapozzák ezt, azon kívül, hogy képtelenek kicsit is eltérni a megszokott rutintól????
Mivel a ketchup összetételet alig tér el a hagyományos paradicsomlétöl, ezért igazán nem látom, miért ne lehetne megpróbálni?
Nem.
A ketchup összetevői:
1 kg paradicsomhoz
1 kápiapaprika
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1/2 dl balzsamecet
10 dkg cukor
1 evőkanál mustár
1 kávéskanál szegfűszeg
1 kávéskanál fahéj
só, bors
kevés olívaolaj
Hát én nem ezekből főzöm a paradicsomlevest és nem is szeretném, ha folyékony ketchup íze lenne.
A szomszéd néni meg csinálja úgy, ahogy akarja!
Kedves #9
ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy a zöldségesnél nem lehet almát venni, mert van nála répa meg dinnye is eladó.
Ezekből az összetevőkből mi az ami kizárja, hogy paradicsomleves készüljön belőle?
Még mielőtt az eceten fanyalognál... segítek az a kis ecet forralásnál hamar elillan.
A fűszerezés az teljesen szubjektív dolog.
Én az egyik fajta ketchupot ehetetlennek vélem a fűszer miatt, a másikat finomnak, mégsem mondom, hogy minden ketchupnak szar íze van.
Sőt, ha valaki nem tud főzni, fűszerezni, az lehet, hogy jobban jár, ha ketchuppal kezdi a paradicsomlevest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!