Hogyan tudnám feljavítani az elcukrozott paradicsomlevest?
Citromlével tudod javítani. Egy kis héjat is forgácsolhatsz bele, ha van otthon (nem vegyszerezett) citromod.
Sóval viszont nem lehet ellensúlyozni.
A legnagyobbat ott hibáztam, hogy nem kóstoltam meg előtte magában. :( De nekem anyukám úgy mondta, hogy a házi mindig savanyúbb. De ezek szerint nem.
Citrom sincs. Festés kellős közepén vagyunk.
Az elsózott levesre ugye az a megoldás, hogy krumplit kell bele főzni, gondoltam van erre is valami praktika. :D Sebaj, most már így marad. Ha más nem, akkor nem kell utána külön édességet enni. Ebből most tanultam.
De köszönöm a segítséget.
Vizet egyébként is tettem bele, bár elég híg volt, de egy picit "elviselt".
Saját főzésű paradicsomba én mindig teszek " gondolom " mennyiségű cukrot. És biza a készítés előtt mindig megkostolom, mennyi cukrot igényel.
Kis vízzel és néni sóval talán lehet javtani azon, ha túl édesnek tartod.
( gyanítom megoldottad, hisz májusba kérdezted ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!