Mivel lehet sűríteni a paradicsomlevest a rántáson kívül? Esetleg étkezési keményítő?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 17:17
1/4 anonim válasza:
Igen, én szoktam étkezési keményítőt használni sűrítésre.
2/4 anonim válasza:
Lehet azzal is, igen. Kikeversz egy keveset vízben, csomómentesre (ha sűrűbb, egyszerűbb kikeverni) és beleöntöd a levesbe.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Még az lenne a kérdésem, ha kb 1-1,5 liter levest szeretnék sűríteni, akkor abba mennyi keményítőt kellene tenni?
2012. szept. 19. 19:08
4/4 anonim válasza:
A paradicsomlevesbe nem kell sem rántás, sem keményitö, hanem csak kevesebb viz. Az elején ne önts bele sok vizet, vagy ha friss paraadicsomból készited, akkor fözd tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!