Paradicsomlevest szeretnek fozni egy szemelyre. De mit tegyek, hogy a tobbi ne romoljon meg?
Figyelt kérdés
Tehat vettem egy uveges (Zoldsegkert) suritett paradicsomot, ami 360g. Ezt mennyi vizzel kell felhigitani?
Masik, hogy azt irja 2 napon belul el kell fogyasztani felbontas utan. A felesleget keszen fagyasszam le, hogy ne kelljen kidobni vagy inkabb igy suritett formaba?
2012. szept. 13. 18:37
1/4 anonim válasza:
hát.. a húslevesnek sosincs baja ha lefagyasztjuk.. szóval csináld meg az egészet, aztán fagyaszd le ami nem kell. szerintem..
2/4 anonim válasza:
A hígítást én úgy szoktam, hogy apránként hígítom, és igyekszem időben abbahagyni. Ha kicsit sűrű marad, az a kisebbik baj. Vész esetén kethup hozzákeverésével menthető. De nem mindenki hígítja egyformán. Ha nem cukrozod meg, kevésbé, ha megcukrozod, jobban is fel lehet hígítani.
3/4 anonim válasza:
Főzd készre a levest és tészta nélkül fagyaszd le a fölösleget a megfelelő adagokban.
4/4 anonim válasza:
Így van, főzd meg a levest, szedj ki belőle annyit, amennyit most meg tudsz enni, abba főzd a tésztát, vagy a rizst, amit akarsz.
A többit pedig, ha meghűlt, tedd a fagyasztóba, akár két adagba is, és majd előveszed, amikor ismét para-levest akarsz enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!